Week 11: de voorlaatste week

JIRA

Deze week ben ik vooral bezig geweest met JIRA, waar ik dus vorige ook mee begonnen was. Zo ben ik dus verder gegaan met het oauth verhaal. Zodat de gebruiker kan inloggen op JIRA, als dan het inloggen gelukt is, dan krijgt VIC een access token die je daarna kan gebruiken om de JIRA api aan te spreken. Zo kan je dan bijvoorbeeld de gebruikers-info opvragen of kan je deze token gebruiken om tickets aan te maken, … Er zijn verschillende taken die je kan laten uitvoeren met de api. Voor meer info kan je altijd de documentatie raadplegen die JIRA ter beschikking stelt.

feedback

Ook heb ik wat feedback gekregen omtrent mijn ajax-functies, Zo had ik bijvoorbeeld ajax gebruikt bij het linken van een dropbox map aan een project. Ik had ervoor gezorgd dat wanneer je doorklikt op een map, dat je de mappen te zien krijgt in deze map. Ook bijvoorbeeld bij het selecteren van een klant, dat je direct de info van deze gebruiker te zien krijgt. Zo had ik de html rechtstreeks in de controller geschreven en dan zo doorgestuurd. Maar eigenlijk kan het veel gemakkelijker en dus ook korter door een template aan te maken en dan deze dan te gebruiken.

Volgende week is het helaas al de laatste week. Helaas is tijdreizen nog niet uitgevonden en kan ik dus niet terugreizen naar mijn eerste week stage om heel het avontuur opnieuw mee te maken want ik heb het hier echt naar mijn zin.

Tot volgende week voor het laatste verslag!

Een reactie op “Week 11: de voorlaatste week”

  1. Dennis zei op 09/12/2016 om 18:23,

    Amai, de tijd vliegt! Ben benieuwd naar het resultaat, volgende week gelukkig meteen ook een afscheidsfeestje!


Reageren