Week 12 – de laatste week

Week 12 – de laatste week

Deze week is het helaas al de laatste week van mijn stageperiode, dus blik ik nog één keer terug op de activiteiten van deze week.

Wat heb ik deze week nog gedaan

Om de week te starten ben ik begonnen waar ik vorige week mee geëindigd was, zo ben ik weer wat bezig geweest met het JIRA verhaal. Zo heb ik JIRA afgerond, ik heb een project in VIC gelinkt met een project op JIRA, ook heb ik de code nog wat aangepast voor het linken van een gebruiker aan een gebruiker in JIRA, En om te eindigen heb ik er ook ervoor gezorgd dat bij het aanmaken van gebruiker, deze gebruiker automatisch wordt gelinkt aan een project op JIRA. Zo kunnen zij dan op de customer portal in JIRA.
Daarnaast had ik ook nog de feedback gekregen om bij het uploaden van een file , de mogelijkheid toe te laten om een url of een link up te loaden. Dit was eigenlijk vrij gemakkelijk en was op 1 2 3 gemaakt. Het eenvoudige hieraan is gewoon de link storen in een soort .url file die je dan opslaat in de Dropbox folder.

Toffe tijden

deze 12 weken zijn in een mum van tijd voorbijgevlogen, ik ben vanaf nul begonnen met Symfony, in het begin ging het wat moeizaam om Symfony onder de knie te krijgen. Maar na een aantal weken werken met Symfony ging het beter en beter, en dat komt ook vooral door de tips en feedback die ik van mijn collega’s gekregen heb.

Naast al het werken, was er ook tijd om wat plezier te maken. Zo waren er ook heel wat traktaties, eetfestijnen (zoals frietdag, pizzadag, …) enzovoort. En tijdens de middag zit ook iedereen samen aan een grote tafel om zijn middagmaal te nuttigen terwijl we dan naar een aantal afleveringen van south park of the simpsons kijken. En Jan, als ik toch moet kiezen tussen South Park en the Simpsons, dan zal ik toch voor South Park moeten kiezen :p

South Park

Ook zou ik alle collega’s willen bedanken voor de supertoffe stage! Ik heb van elke dag genoten en ben zeer tevreden dat ik de kans gekregen heb om bij Inventis stage te kunnen lopen. Graag zou ik ook Stijn nog willen bedanken om mij zo goed mogelijk te ondersteunen!

Bedankt allemaal!

Een reactie op “Week 12 – de laatste week”

  1. Dennis zei op 16/12/2016 om 19:19,

    We gaan uw stem voor South Park noteren, voor de volgende discussie! Fijn dat je er was en tot de volgende!


Reageren